Suoraan sisältöön
Kolme eri teoskuvaa Laikun vuoden 2019 näyttelyistä.
Kulttuuritalo Laikun vuoden 2019 näyttelyitä: Sara Kovamäki, Maria Wolfram ja Henna Aho.


Näyttelytoiminta

Tampereen keskustorilla sijaitsevassa Kulttuuritalo Laikussa on kaksi näyttelytilaa Galleria ja Studio. Laikun näyttelytiloista suurempi Galleria-tila sopii monipuolisesti erilaisten näyttelykokonaisuuksien esittämiseen. Studio-tila taas on profiloitunut ajankohtaisen ja uuden nykytaiteen näyttelytilaksi. Kulttuuritalo Laikun näyttelytoiminnan yleisenä tavoitteena on kuvataiteen ilmiöiden tunnetuksi tekeminen ja monipuolisen ja korkeatasoisen näyttelyohjelmiston tarjoaminen Tampereen alueella. 
 

Noudatamme Pirkanmaan pandemiaryhmän antamia suosituksia kokoontumisrajoituksista. Tarvittaessa rajoitamme asiakkaiden pääsyä näyttelyihin, jotta voimme taata riittävät turvavälit ja turvallisen vierailun.


Gallerian ja Studion näyttelyt valitaan keväisin järjestettävän avoimen haun perusteella. Tilassa järjestetään myös kutsunäyttelyitä. Lue lisää näyttelyhausta > (sisäinen linkki)

 

Kulttuuritalo Laikun Gallerian esittelykuva.
Kulttuuritalo Laikun Galleria.

 

Tekniset tiedot

Gallerian pinta-ala on 226 m2 (11,7 m x 19,5 m). Tilassa on neljä liikutettavaa ripustusseinää (korkeus 2,80 m, leveys 3,30 m, syvyys 0,50 m) sekä ripustuskiskot pohjapiirrokseen merkityissä seinissä.

Studion pinta-ala on 96 m2 (11,9 m x 8,30 m). Studiossa on kaksi liikutettavaa ripustusseinää. Tila on mahdollista myös pimentää ja sopii erityisesti videotaiteen, mediataiteen sekä valotaiteen esittämiseen.

Gallerian vuokra on näyttelykäytössä 400 € / 3 vko. Studio-tila on maksuton.

 

Pohjapiirustus

Näyttelytilojen pohjapiirustus.