Ajankohtaista


24.05.2022

Laikunlava täyttää 10 vuotta – tasalukua juhlitaan tapahtumassa, jossa esiintyy huippuartisteja

Tampereen keskustan lukuisien kesätapahtumien näyttämö Laikunlava täyttää pyöreitä. Laikunlava valmistui vuonna 2012, eli nyt vietetään sen kymmenvuotisjuhlaa. Tasalukua juhlitaan lauantaina 4.6. kello 14–19.30.

Juhlan kunniaksi koko Kirjastonpuisto täyttyy ohjelmasta, joka sopii kaikenikäisille ja moneen makuun. Lavalla esiintymässä ovat Malla, Antti Autio ja Aron & Cool Gang. Ohjelman tuottaa Tampereen kaupungin kaupunkikulttuuriyksikkö ja sitä sponsoroi Operaatio Pirkanmaa.

Artisti ja näyttelijä Malla Malmivaara julkaisee taiteilijanimellä Malla koukuttavaa ja taitavasti tehtyä discon, housen ja elektropopin sekoitusta. Malla Malmivaara on tuttu nimi myös näyttelijäntyönsä kautta, mutta Malla tekee uraa myös suomenkielisenä pop-artistina.

Antti Autio on yksi Suomen rakastetuimmista uuden polven laulaja-lauluntekijöistä. Autio soittaa yhtyeensä kanssa raikkaaseen ja vahvaan laululyriikkaan sekä polveilevaan kitarointiin pohjautuvaa suomenkielistä musiikkia. Voimakkaat ja vilpittömät kappaleet kaipuusta ja rakkaudesta ovat lumonneet kuulijat ympäri Suomen.

Aron on kansainvälistä tunnustusta saanut Suomen johtava Elvis-tulkki. Tyylikäs ja näyttävä Elvis-show on ollut suosittu ohjelmanumero erilaisissa tilaisuuksissa ja konserteissa sekä Suomessa että ulkomailla. Tällä keikalla Aron esiintyy yhdessä Cool Company -bändin kanssa.

Tapahtumat levittäytyvät Kirjastonpuistoon

Myös lapsille on luvassa runsaasti ohjelmaa. Kulttuuritalo Laikun edustalla esiintyy Improvisaatioteatteri Snorkkeli, jonka TosiSatu-esityksessä tarinasta ja sen juonenkäänteistä päättävät lapset. Luvassa on yllätyksellinen ja aktiivinen teatterituokio pienten tarinankertojien kanssa.

Lastenkulttuurikeskus Rulla on avoinna tavallista pidempään kello 10–18. Juhlahulinoihin osallistuvat yhteisötaidekoulu Hehkumahkun valloittavat Ruuti-klovni, Nalle ja Matami Huisku. Hahmot pitävät lapsille non-stop sirkus- ja maalaustyöpajoja kello 14–16. Tämän lisäksi Matami Huiskun maagiset saippuakuplat aina tasatunnein ja puolelta kello 14–16 välillä.
Juhlapäivänä avautuu myös Rullan upouusi Satupolku, joka on koko perheelle tarkoitettu omatoiminen pieni seikkailu Kirjastonpuistossa.

Tapahtumassa myös kaupungin kulttuuriluotsit esittelevät toimintaansa ja järjestävät päivän aikana suosittuja Keskustori 360 astetta -raittiesittelyjä opastetusti.

Kulttuuritalo Laikku on avoinna kello 10–18. Laikussa esillä oleviin taidenäyttelyihin on vapaa pääsy.

Katso ohjelman aikataulu tapahtumasivulta >

Lue lisää tapahtumajärjestäjistä

Operaatio Pirkanmaa > (operaatiopirkanmaa.fi)
Lastenkulttuurikeskus Rulla > (lastenrulla.fi)